Cocoon CWS4000 lämpöpuhallinjärjestelmä

Cocoon CWS4000 lämpöpuhallinjärjestelmä

Steripolar auttaa huolehtimaan potilaan lämmönhallinnasta
Osana Steripolarin kattavaa potilaan lämmityskonseptia on Cocoon lämpöpuhallin ja -peittojärjestelmä. Lämmönlähteenä on Cocoon CWS4000 lämpöpuhallin. Lämpöpuhallin- ja -peittojärjestelmä on erittäin käyttäjäystävällinen ja tarjoaa useita ainutlaatuisia ratkaisuja osana potilaan kokonaisvaltaista lämmönhallintaa.

Hyvän lämpöpuhaltimen ominaisuudet
– Lämmittää tehokkaasti
– Hiljainen
– Helppo siirrettävyys
– Helppokäyttöinen
– Pienikokoinen
– Huomioi potilaan hyvinvoinnin ja mukavuuden

Miellyttävä käytössä
Lämpöpuhaltimien aiheuttama melu on haitaksi kaikkialla, missä puhaltimia on totuttu käyttämään. Cocoon puhallin ratkaisee tämän ongelman. Alle 50 dB äänitaso ei ole häiritsevä potilaalle, eikä estä kommunikaatiota hiljaisemmallakaan äänellä.

Tehokasta potilaan lämmitystä
Peitteen sisällä oleva ilma lämmittää huonosti potilasta. Olennaisena osana lämmitysjärjestelmän tehoa on sen kyky jakaa lämmin ilma tasaisesti koko peiton alalle ja johtaa se potilaan hyödyksi. Cocoon lämpöpeitteiden pienet, tiheästi olevat reiät varmistavat lämmön jakautumisen koko peitteen alalle ja lämmön siirtymisen potilaalle lämpöenergiaksi.
Pienet ilmareikien kautta lämmin ilma tulee peitosta miellyttävänä, mutta tehokkaana virtauksena. Samalla varmistetaan, että peitto pysyy hyvin paikoillaan ja mukautuu potilaalle parhaalla mahdollisella tavalla.

Helpottaa potilaan hyvää hoitoa
Ainutlaatuinen peittojen kiinnitysmenetelmä. Peitot sidotaan napakasti kiinni puhaltimen letkuun, eikä letkua liitetä minkään löystyvän pahvisen adapterin kautta puhaltimen letkuun. Näin varmistetaan peittojen hyvä siirrettävyys puhaltimesta toiseen potilaan kulkiessa hoitoketjun läpi.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
kari.lindqvist@steripolar.fi

 

Pyydä tarjous